GHWinkel

GHWinkel

Een veilige omgeving in een handomdraai

Een (brand)veilige omgeving is zowel privé als zakelijk een geruststellende gedachte. Alleen al daarom is het raadzaam minimaal eens per jaar kritisch te kijken naar preventiemaatregelen en -middelen. Met GHWinkel bestel je in een handomdraai de benodigde (preventieve) producten.

GHWinkel is een samenwerking tussen GHW en onze partner ESVSHOP. Bezoek de webshop en bestel eenvoudig jouw benodigde producten.

 

 

 

Voldoen aan de eisen

Wist jij dat in de clausule(s) van je verzekering een aantal zaken kunnen staan waar jij, zeker als bedrijf, aan moet voldoen? Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van voldoende blusmiddelen. Als je deze polisvoorwaarden en clausules niet naleeft, dan kan je schadeclaim beperkt of afgewezen worden door de verzekeringsmaatschappij. Om ervoor te zorgen dat jij de clausules in je contract makkelijk en snel na kunt leven, biedt GHW je met GHWinkel de mogelijkheid om eenvoudig de benodigde (preventieve) producten te bestellen.

 

ESVSHOP

Onze partner ESVSHOP.nl staat voor veiligere organisaties. ESVSHOP biedt al ruim 20 jaar een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten die jou optimaal ondersteunen bij het waarborgen van de veiligheid in jouw omgeving. Denk hierbij aan veiligheidshesjes, BHV benodigdheden, markeringen, brandblussers en nog veel meer.

Contact