Ik breid uit

GHW verzekert jouw bedrijf bij uitbreiding

Je hebt succes als ondernemer. Je denkt erover om te gaan uitbreiden. Misschien ga je meer personeel aannemen of denk je erover om een nieuw pand te kopen of te huren. Hoe ga je de uitbreiding van jouw bedrijf aanpakken?

Heb je een vraag?

Jouw organisatie uitbreiden moet goed gebeuren. Persoonlijk advies is dus wel op zijn plaats.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Wat komt er bij kijken wanneer je jouw bedrijf gaat uitbreiden?

Bij de uitbreiding van jouw bedrijfsactiviteiten komt meer verantwoordelijkheid kijken. Je moet waarschijnlijk meer personeel aannemen. Misschien moet je zelfs nadenken over zaken als een wagenpark, ziekteverzuim en een OR. Misschien moet jouw bedrijf verhuizen en weet je niet of het verstandig is om een pand te huren of om juist een hypotheek af te sluiten voor dat ene mooie pand wat je al langere tijd op het oog heeft. Wij willen je daar graag bij helpen.

 

Ga je jouw wagenpark uitbreiden? Denk dan ook aan jouw voertuigenverzekering en WEGAM verzekering

Ga je meer personeel aannemen? Dat betekent ook dat er een verhoogd risico bestaat op schade en bedrijfsongevallen. Daarom zijn zakelijke verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering en een bedrijfsschadeverzekering, in ieder geval verstandige keuzes. Wanneer je ervoor kiest om jouw wagenpark te gaan uitbreiden, dan moet je ook jouw voertuigenverzekering en jouw WEGAM verzekering onder de loep nemen. Ook hier geldt dat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Samen maken we weloverwogen keuzes

Er zijn ontzettend veel situatie afhankelijke mogelijkheden voor het verzekeren van jouw risico’s. Maar ook voor het benutten van kansen. Wij laten ze allemaal de revue passeren, zodat je overwogen keuzes kunt maken wanneer jouw bedrijf gaat uitbreiden. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Contact