Zakelijk

GHW verzekert zakelijk

Elke onderneming heeft andere wensen op het gebied van verzekeringen. De bezittingen van de onderneming, de aansprakelijkheid, het kantoorpand; er zijn veel zakelijke verzekeringen beschikbaar. Vul online de quickscan in en krijg direct inzicht in de mogelijke risico's van jouw onderneming en waar je op moet letten.

Wil je na het invullen van de quickscan graag dieper ingaan op jouw bedrijfsrisico's? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend en verhelderend gesprek met één van onze specialisten.

Heb je een vraag?

Wil je weten hoe wij je persoonlijk kunnen helpen of heb je een andere vraag of opmerking?

Online Quickscan

Vul online de quickscan in en krijgt direct inzicht in de mogelijke risico's van jouw onderneming.

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Weet jij welke risico’s jouw organisatie loopt?

Kleine ondernemingen hebben andere verzekeringsbehoeften dan grote ondernemingen. Een eenmanszaak heeft bijvoorbeeld andere rechten en plichten dan een BV of een NV. Net zoals voor een particuliere verzekering, geldt voor een zakelijke verzekering ook: wat kun je als ondernemer zelf dragen en wat ga je verzekeren? Dit willen we graag samen met jou ontdekken.

Samen bepalen we waar jouw onderneming nu staat, waar je bijvoorbeeld over vijf jaar wilt staan en welke verzekeringen en/of reserveringen hierbij horen. In deze rubriek lees je meer over de verschillende fasen van jouw onderneming, verschillende zakelijke verzekeringen en waar je als ondernemer op moet letten. Heb je meer vragen of wil je écht persoonlijk advies over zakelijke verzekeringen? Neem dan contact met ons op.

Doe de Quickscan

In een paar klikken krijg je inzicht in de mogelijke risico's van jouw onderneming en waar je op moet letten. Wil je na het invullen van de scan graag dieper ingaan op jouw bedrijfsrisico's, dan bieden wij een vrijblijvend gesprek aan. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact