Ik heb een baan

GHW verzekert werknemers

Wanneer je in loondienst werkt, worden er veel zaken voor je geregeld. Denk bijvoorbeeld aan loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van jouw inkomstenbelasting. Toch is het verstandig om zelf ook een aantal zaken goed te regelen. Met goede verzekeringen en een goed financieel plan heb je jouw eigen financiële zekerheid zelf in de hand.

Heb je een vraag?

Wilt je persoonlijk advies van een financieel adviseur?

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Weet je hoe jouw pensioenpolis eruit ziet?

Met de pensioenpolis bedoelen we natuurlijk niet de envelop van jouw pensioenverzekering. Weet je bijvoorbeeld welke zaken er elk jaar veranderen? En welke invloed dit heeft op jouw pensioen? Of wat er verandert wanneer je gaat trouwen, samenwonen of wanneer je kinderen krijgt? Jouw pensioen is misschien nog ver weg, maar als je jouw pensioen nu goed regelt, profiteer je daar later van.

Fiscaal sparen voor later

Je wilt het liefst zoveel mogelijk uit jouw spaargeld halen. Daar heb je immers hard voor gewerkt. Ook de belastingdienst biedt hiervoor ruimte.  Fiscaal sparen, of fiscaal vriendelijk sparen noemen we dat.

Wat nu als ik (deels) arbeidsongeschikt raak? Zijn daar verzekeringen voor?

Mocht je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken dan val je terug in inkomen. Wanneer je meer dan 35% arbeidsongeschikt bent, kom je uiteindelijk in aanmerking voor een WIA uitkering.

Als je voldoende hebt gespaard kun je zo’n situatie (tijdelijk) opvangen, maar waarschijnlijk niet tot aan jouw pensioen. In deze situatie kun je bijvoorbeeld een woonlastenverzekering afsluiten.

Welke verzekeringen moet ik afsluiten?

Bij GHW vragen wij onze klanten vaak: “Wat kun je zelf dragen en wat ga je verzekeren? ”Daarmee bedoelen we te zeggen dat verzekeringen niet per definitie een verplichting zijn. Verzekeringen zoals het WA deel van een autoverzekering of een voertuigenverzekering zijn verplicht. Andere verzekeringen, zoals bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering, zijn dat niet. Wij hebben hiervoor een pakketpolis samengesteld. Hierin verzamelen wij de meest gangbare verzekeringen in één pakket.

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies, bijvoorbeeld over verzekeringen

Wij willen je graag adviseren over de zaken die je het beste kunt regelen wanneer je in loondienst werkt. Er wordt namelijk al een hoop voor jou geregeld, maar het is altijd beter om zelf op de hoogte te zijn en blijven van uw persoonlijke risico’s. Maak een afspraak met een financieel adviseur van GHW en laat je informeren.

Gerelateerd nieuws

Contact