Ik verkoop mijn organisatie

GHW adviseert je tijdens een bedrijfsovername

Je kunt jouw organisatie om veel verschillende redenen verkopen. Je gaat met pensioen, je hebt een goed bod gekregen of je slaat een andere weg in. Wat is voor jou de reden? En waar moet je op letten?

Heb je een vraag?

In een persoonlijk gesprek willen we je graag meer vertellen over alles wat er bij een bedrijfsovername komt kijken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Een bedrijfsovername heeft een grote impact

Wanneer je de keus hebt gemaakt om jouw organisatie te verkopen moet je begrijpen dat dit een grote impact heeft. Voor jou, maar ook voor jouw onderneming. Je hebt samen met jouw organisatie een hoop meegemaakt, maar jouw bedrijf zal ook zonder jou verder moeten.

Je verkoopt jouw organisatie want je gaat met pensioen

Eén van de redenen voor een bedrijfsovername kan simpelweg jouw pensioen zijn. Je hebt jarenlang aan het succes van jouw organisatie gewerkt en het wordt hoog tijd om het stokje over te dragen. Misschien overweeg je wel de mogelijkheden van een generatieoverdracht. Wanneer je met pensioen gaat is dit een mooi moment om een jongere generatie te betrekken in de bedrijfsovername. Laat je ook tijdens een generatieoverdracht goed adviseren over de kansen en de eventuele risico’s die een bedrijfsovername met zich meebrengt. Het betreft jouw familie, daarom is het juist belangrijk dat alles goed wordt geregeld. GHW adviseert je niet alleen over de zakelijke verzekeringen van jouw onderneming ten tijden van een bedrijfsovername of generatieoverdracht, maar ook welke gevolgen dit heeft voor jouw pensioen.

Wil je meer informatie over een bedrijfsovername?

Wil je meer informatie over de verkoop van jouw organisatie? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij vertellen graag meer over de manieren waarop jouw onderneming kan worden gewaardeerd, hoe je de bedrijfsovername aanpakt en over andere zaken waar je waarschijnlijk nog niet bij hebt stilgestaan.

Contact