Ik krijg kinderen

GHW verzekert gezinnen

Je hebt goed nieuws ontvangen: je bent in verwachting! Nadat het goede nieuws is geland krijg je vast en zeker vragen als “Wanneer moet ik de geboorte van mijn baby aangeven?” en “Welke kosten worden vergoed door mijn zorgverzekering als ik zwanger ben?”. Allemaal terechte vragen.

Heb je een vraag?

Er komt ineens erg veel informatie op u af. Laat u door ons informeren, zodat u van deze mooie tijd kunt genieten

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Verzeker jouw baby binnen vier maanden gratis mee

Jouw baby moet worden aangemeld bij jouw zorgverzekering. Denk eraan dat dit binnen vier maanden ná de geboorte van jouw baby moet gebeuren. Je kunt jouw baby bij één van de ouders laten inschrijven. Dat hoeft niet per se bij beide ouders. Gebeurt dit niet dan moeten de ouders opdraaien voor de gemaakte ziektekosten. Je zult begrijpen dat deze ziektekosten hoog kunnen oplopen. Zorg er dus voor dat je de geboorte van jouw baby binnen vier maanden hebt aangemeld bij jouw zorgverzekering. Ook voor het aanvragen van kraamzorg moet je bij jouw zorgverzekering zijn.

Een aansprakelijkheidsverzekering is wel zo verstandig

Kinderen kunnen nog wel eens onvoorspelbaar zijn. Zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje en je bent verantwoordelijk voor de schade die jouw kind toebrengt aan anderen of aan de eigendommen van anderen. Misschien heb je al een aansprakelijkheidsverzekering, misschien ook niet. Een aansprakelijkheidsverzekering is immers geen verplichte verzekering. Toch doe je er goed aan om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten of te wijzigen.

Meer advies over de financiële en fiscale aspecten van jouw zwangerschap?

Wil je meer advies over alle financiële en fiscale aspecten die bij jouw zwangerschap en jouw baby horen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij staan voor jou klaar.

Gerelateerd nieuws

Contact