Ik ben student

GHW verzekert studenten

Je leven als student is –naast hard studeren- een leuke periode. Het is ook een tijdperk waarin ineens veel verandert. Misschien ga je wel voor het eerst op kamers en heb je daar voor gespaard. Of misschien neem je een bijbaan om het roerige studentenleven te kunnen betalen. Wij zorgen ervoor dat jij ook als student de juiste verzekeringen hebt. Zo kun jij zorgeloos genieten van deze leuke levensfase.

Heb je een vraag?

Wil je meer persoonlijk advies over bijvoorbeeld verzekeringen speciaal voor studenten?

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Nu alles regelen, later alles goed voor elkaar

Als student ben je met veel dingen bezig: studeren, vrienden en vriendinnen en natuurlijk het bruisende  studentenleven. Jouw verzekeringen , zoals een ziektekostenverzekering, de hoogste spaarrente of je pensioen zijn zaken waar je als student misschien niet direct over nadenkt. Toch is het belangrijk dat je van te voren de tijd neemt om alles in kaart te brengen om de juiste verzekeringen af te sluiten.

Zorg voor goede verzekeringen, want een studie is al duur genoeg

Je hebt waarschijnlijk een aantal kostbare bezittingen. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, een telefoon of een (brom) fiets. Nu je steeds zelfstandiger wordt, is dit een goed moment om je bezittingen in kaart te brengen en goed te verzekeren, want ook tijdens het studentenleven zit een ongelukje in een klein hoekje. Dat geldt voor jou, maar ook voor jouw bezittingen. Je (brom) fiets kan worden gestolen, je kunt tijdens een avondje stappen in het ziekenhuis terecht komen of je kamergenoot laat per ongeluk jouw laptop op de grond vallen. De rollen kunnen natuurlijk ook zijn omgedraaid, wanneer jij per ongeluk schade toebrengt aan anderen of aan de eigendommen van anderen.

Een opleiding is voor een student al duur genoeg. Daarom is het verstandig om vooruit te kijken en de juiste verzekeringen af te sluiten.

Verzekeringen voor studenten: het voordelige studenten alles-in-1 pakket

Speciaal voor studenten hebben wij het studentenpakket samengesteld. In dit alles-in-1 pakket zijn verschillende verzekeringen opgenomen die voor elke student belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering (WA- verzekering studenten), een studenten inboedelverzekering, een laptopverzekering of IPAD verzekering en een ongevallenverzekering. Zo heb jij als student de juiste verzekeringen tegen voordelige tarieven.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over de zaken die jij als student belangrijk vindt.

Gerelateerd nieuws

Contact