Ik neem personeel aan

GHW verzekert jouw groeiende organisatie

Jouw organisatie groeit. Je kunt het niet meer alleen en daarom ga je personeel aannemen. Al snel realiseer je dat jouw keuze meer teweeg brengt dan je aanvankelijk dacht. Onderwerpen als personeelsverzekeringen, werknemersvoorzieningen en een groter bedrijfspand: daar had je niet direct aan gedacht. Je kunt persoonlijk advies gebruiken,advies dat wij je graag geven.

Heb je een vraag?

Wil je meer advies wanneer je personeel gaat aannemen?

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Persoonlijk advies tijdens elke levensfase van jouw onderneming

Wanneer je personeel aanneemt, heb je van te voren vragen. Vragen voor jou, maar ook vragen die betrekking hebben op jouw personeel. Vragen als: ‘Wat gebeurt er wanneer mijn personeel ziek wordt?’ of ‘Wat nu als mijn organisatie toch niet zo goed presteert als dat ik dacht?’. Legitieme vragen waarover wij je kunnen adviseren.

Wat gebeurt er met mijn personeel wanneer ik moet reorganiseren?

Wanneer jouw organisatie niet optimaal presteert is een reorganisatie soms niet te vermijden. Het waarborgen van de continuïteit van jouw organisatie heeft vervelende gevolgen voor jou en jouw personeel. Lees hier meer over het reorganiseren van jouw organisatie.

Wat nu als een van mijn werknemers ziek wordt?

Wanneer een van jouw werknemers ziek wordt, of zelfs (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, heeft dat financiële consequenties. Voor jou én voor jouw werknemer. Je bent namelijk verplicht jouw zieke werknemer ten minste twee jaar door te betalen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je hiervoor te verzekeren, door middel van een ziekteverzuimverzekering bijvoorbeeld. Met deze personeelsverzekering bent je verzekerd voor dit soort vervelende incidenten.

GHW wordt graag jouw persoonlijk adviseur

Ga je personeel aannemen?  Spreek dan eerst eens met één van onze financieel adviseurs.  Wij helpen je bij het maken van verantwoorde keuzes, zodat alles goed wordt geregeld. Voor jou en voor jouw personeel.

Gerelateerd nieuws

Contact