Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring is bijna altijd verplicht bij de financiering van een nieuwe woning. Indien je een woning wil kopen, adviseren wij je om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Laat de woning grondig inspecteren en krijg door de bouwkundige keuring een goed beeld van de onderhoudssituatie en bouwkundige staat van de woning.

Wat is een bouwtechnische keuring?

Een bouwtechnische keuring geeft je meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele (verborgen) gebreken van de woning. Overweeg je de aankoop van een bestaande woning? Dan is het raadzaam om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet je waar je aan toe bent. Bij de bouwkundige keuring wordt een visuele inspectie van de woning uitgevoerd. Van de belangrijkste bouwkundige onderdelen wordt bepaald in welke conditie deze verkeren en vervolgens vastgelegd in het rapport. Na de bouwkundige keuring ontvang je het rapport met de bevindingen.
De bouwkundige rapportages worden erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen, de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en alle financiële instellingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

​De kosten voor de bouwkundige keuring bedragen slechts € 369,- inclusief btw (voor woningen tot 1000m3). Voor grotere woningen geldt per 100m3 een meerprijs van € 25,- inclusief BTW.

Via onderstaand formulier kan je direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur.

 

Aangeboden door Homekeur - Bouwtechnische keuring

Contact