GHW verzekert jouw aansprakelijkheid - GHW verzekeringen
Aansprakelijkheidsverzekering

GHW verzekert jouw aansprakelijkheid.

je bent wettelijk aansprakelijk voor schades die je toebrengt aan bijvoorbeeld personen of eigendommen van anderen. Je verzekert jezelf hiervoor met een aansprakelijkheidsverzekering.

Heb je een vraag?

Verzeker jezelf bij schade die je toebrengt aan personen of eigendommen van anderen met een aansprakelijkheidsverzekering.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het kan altijd gebeuren: je stoot de laptop van een kennis van tafel of jouw zoontje rijdt met zijn fiets tegen de auto van de buren aan. Dit zijn buitengewoon vervelende situaties. Niet alleen voor jou, maar al helemaal voor de persoon die het overkomt. Jij bent wettelijk aansprakelijk voor de schade die je toebrengt aan personen of aan de eigendommen van anderen. Dit kan al snel gaan om bedragen van honderden tot wel (tien) duizenden euro’s in het geval van bijvoorbeeld letselschade. Het goede nieuws is dat je je hiervoor kunt verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering.

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Wel verstandig

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht in Nederland. Wel raden wij je sterk aan om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zoals je al las kan het namelijk zomaar zijn dat een onvoorziene situatie grote (financiële) gevolgen met zich meebrengt. Tenzij je deze risico’s zelf kunt én wilt dragen, is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering een verstandige keus.

Meer informatie over een aansprakelijkheidsverzekering?

Wil je ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Verstandige keus! Wel willen we graag eerst met je in gesprek over jouw  situatie. Zo kunnen we eerst samen jouw uitgangspunten bepalen. Daarna regelen wij de rest voor u. Dat noemen wij nu persoonlijk verzekeren.

Gerelateerd nieuws

Contact