Ik koop een woning

GHW verzekert huiseigenaren

De aankoop van een (nieuwe) woning is een grote stap. Wij snappen dus erg goed dat alle nieuwe informatie best overweldigend kan zijn. Tijd voor persoonlijk advies over uw verzekeringen en over uw hypotheek.

Heb je een vraag?

Neem contact op met GHW voor persoonlijk advies over uw verzekeringen en uw hypotheek

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Bekijk onze whitepaper

Whitepaper Ik koop een huis

Thuiskomen met een gerust gevoel

Uw woning moet niet zomaar een woning zijn. In een woning moet u zich veilig voelen. Tegenover deze emotionele waarde staat een grote financiële waarde. Om een nieuwe woning te kopen heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Om ervoor te zorgen dat uw hypotheek geen blok aan uw been wordt, neemt u contact met ons op. Wij helpen u.

Wat nu als een inkomen wegvalt en u de hypotheek niet meer kan betalen?

Dat is vervelend. Gelukkig zijn dit risico’s die u kunt verzekeren. Sterker nog, in sommige gevallen eist de hypotheekverstrekker zelfs van u dat u uw inkomen verzekert. Als uw inkomen daalt doordat u gedeeltelijk arbeidsongeschikt bent, kan een woonlastenverzekering het gat tussen uw oude en uw nieuwe inkomen opvullen.

In een enkel geval komt u tegenwoordig nog in aanmerking voor een ANW uitkering. Deze is in veel gevallen niet voldoende. Denk dan aan het afsluiten van een ANW-HIAAT verzekering. Deze dicht het gat dat ontstaat door het wegvallen van het  salaris van de overledene.

Een hypotheek afsluiten is best spannend

Een hypotheek is een langlopende verbintenis tussen uzelf en uw hypotheekverstrekker. Meestal voor zo’n 30 jaar. Daarom is het belangrijk dat wij voor u de juiste hypotheekverstrekker bepalen. De aanbieder en de constructie moeten namelijk bij u passen. In een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs gaan we op zoek naar een passende hypotheek voor u. Wij vertellen u waar u rekening mee moet houden, bijvoorbeeld over de hoogte van uw hypotheek, de rente vast periode, natuurlijk de hoogte van de rente en welke verzekeringen u moet afsluiten en welke verzekeringen u het beste kunt afsluiten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u verder.

 

Lees ook ons LevenWonen magazine, boordevol inspirerende klantverhalen en praktische tips. 

Gerelateerd nieuws

Contact