Ik moet reorganiseren

GHW adviseert je tijdens een reorganisatie

Je moet reorganiseren. Je hebt alle mogelijke scenario’s onderzocht, maar om de continuïteit van jouw organisatie te waarborgen is een reorganisatie de enige mogelijkheid. Hoe pak je dit aan?

Heb je een vraag?

De manier waarop u een reorganisatie aanpakt zegt veel over uw onderneming. Samen zorgen we dat het goed gebeurt.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Waarom ga je reorganiseren?

Er zijn verschillende redenen om te reorganiseren. Door financiële onzekerheden bijvoorbeeld, maar het kan ook voorkomen dat je jouw organisatie efficiënter moet indelen om dit juist te voorkomen. Eén ding staat echter vast: wanneer je moet reorganiseren heeft dit een enorme impact. Op jou als ondernemer, maar ook op jouw personeel.

Wat gebeurt er met jouw zakelijke verzekeringen tijdens een reorganisatie?

Wanneer jouw organisatie verandert, horen jouw verzekeringen mee te veranderen. Dat geldt in het geval van een bedrijfsuitbreiding, maar ook tijdens een reorganisatie. Houd er dus rekening mee dat sommige verzekeringen onder de loep genomen moeten worden tijdens een reorganisatie. Het kan namelijk zomaar zijn dat de verzekerde waarde van een verzekering geëvalueerd moet worden, dat een verzekering ineens overbodig wordt of dat je juist een nieuwe verzekering moet afsluiten omdat je aan een doorstart denkt. In ieder geval is persoonlijk advies wel op zijn plek.

Wil je persoonlijk advies over jouw verzekeringen wanneer je gaat reorganiseren?

Zoals we al eerder benoemden is elke reorganisatie anders. Wij kunnen je daarom het beste bijstaan wanneer wij jou en jouw organisatie goed kennen. Zullen we daarvoor een afspraak maken? Wij vertellen je er dan graag meer over. Neem contact met ons op en maak een persoonlijke afspraak.

Gerelateerd nieuws

Contact