GHW verzekert je voor rechtshulp en juridisch advies - GHW verzekeringen
Rechtsbijstandverzekering

GHW verzekert je voor rechtshulp.

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die je beschermt wanneer je rechtshulp en juridisch advies nodig hebt tijdens een conflict.

Heb je een vraag?

De jaarlijkse premie van een gemiddelde rechtsbijstandverzekering is ongeveer hetzelfde als het uurtarief van een advocaat.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

De meeste mensen hebben een rechtsbijstandverzekering afgesloten

Je las het misschien al eerder, de premie die je per jaar betaalt voor een gemiddelde rechtsbijstandverzekering is ongeveer hetzelfde als het uurtarief van een advocaat. Daarom hebben de meeste mensen in Nederland een rechtsbijstandverzekering afgesloten.

Welke rechtsbijstandverzekering past bij jou?

Ook bij een rechtsbijstandverzekering heb je keuze. Een ruime keuze mogen we wel zeggen. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen, ook vaak modules genoemd. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je alleen te verzekeren bij een juridisch conflict met jouw huurbaas of in het geval van een aanrijding. Je kunt natuurlijk de verschillende soorten dekkingen ook combineren. Zo bepaal je zelf wat jouw premie is en welke modules het beste aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Je hebt dus altijd zelf de touwtjes in handen.

Meer informatie over een rechtsbijstandverzekering?

Wil je ook weten welke rechtsbijstandverzekering het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je op basis van jouw persoonlijke situatie en behoeften en je kiest wat het beste bij jou past. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Premie berekenen?

Gerelateerd nieuws

Contact