GHW zorgt voor jouw spaardoelen - GHW verzekeringen
Sparen

GHW zorgt voor jouw spaardoelen.

Spaarrentes stijgen en dalen. Dat geldt voor iedere bank, maar welke bank geeft je nu de hoogste spaarrente? 

Heb je een vraag?

Laat je informeren over welke manier van sparen het beste bij jou past.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Vormen van sparen

Een spaarvorm die steeds populairder wordt is internetsparen. De rentepercentages zijn weliswaar variabel maar liggen bij internetsparen tamelijk hoger dan bij andere spaarvormen. Ook kun je bij deze spaarvorm altijd eenvoudig en boetevrij over jouw spaargeld beschikken.

Een andere manier om meer uit jouw spaargeld te halen, is door middel van deposito sparen. In tegenstelling tot internetsparen leg je het rentepercentage vast voor een langere tijd. Hierdoor weet je exact welk rendement je nu en over enkele jaren uit jouw spaargeld haalt.

Waarvoor ga je sparen?

Een financiële buffer, een vakantie naar een exotische bestemming of de aanschaf van een auto: er zijn meer dan genoeg redenen om te gaan sparen. Wat je spaardoel ook is, wij willen je graag helpen bij het bereiken ervan. Dat doen we bijvoorbeeld door het opstellen van een persoonlijk financieel overzicht (PFO). Hiermee bepalen we wat jouw netto besteedbaar inkomen is en wat je elke maand kunt sparen. Op basis van jouw persoonlijk financieel overzicht kunnen we dus precies bepalen wanneer je jouw spaardoelen hebt bereikt.

Benieuwd hoe je slimmer kunt gaan sparen?

GHW werkt als onafhankelijk adviseur. Wij hebben er namelijk geen belang bij om jouw spaargeld onder te brengen bij een bank of financiële instelling waar wij niet direct in vertrouwen. Zo weet je dat jouw spaargeld in goede handen is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over sparen en over hoe wij samen jouw spaardoelen gaan bereiken. 

Lees ook onze Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen 

Gerelateerd nieuws

Contact