GHW verzekert de uitvaart van jouw naasten - GHW verzekeringen
Uitvaartverzekering

GHW verzekert de uitvaart van jouw naasten.

Hoewel je een uitvaartverzekering afsluit voor jezelf, is deze verzekering eigenlijk bedoeld voor jouw nabestaanden.

Heb je een vraag?

Laat jouw nabestaanden niet achter met hoge kosten. Sluit een uitvaartverzekering af.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Een uitvaartverzekering

Wanneer je komt te overlijden gaan over het algemeen jouw nabestaanden jouw uitvaart regelen. De zaken die bij een uitvaart komen kijken kunnen al snel optellen tot een aardig bedrag aan kosten. Met een juiste uitvaartverzekering zijn jouw nabestaanden verzekerd voor deze kosten.

Soorten uitvaartverzekering

Net zoals bij veel verzekeringen is een uitvaartverzekering onderverdeeld in verschillende categorieën. Het grootste verschil zit vaak in de manier waarop de verzekeringsmaatschappij het verzekerde bedrag uitkeert. Dit kan in geld zijn, maar het verzekerde bedrag kan ook in diensten worden uitgekeerd.

Wanneer je ervoor kiest om de verzekerde waarde in geld te laten uitkeren, dan heb je veel keuzes. Heb je ervoor gekozen om een dienstenpakket te verzekeren dan regelt de uitvaartverzorger de uitvaart aan de hand van de diensten die je hebt verzekerd. Met een uitvaart tegen de koopsom betaal je jouw uitvaartverzekering in één keer. Zo hoef je geen maandelijkse premie meer te betalen en bent je in één keer volledig verzekerd.

Welke uitvaartverzekering past bij jou?

Ben je benieuwd welke uitvaartverzekering bij jou past? Of twijfel je over de hoogte van jouw verzekerde waarde? Dan kan een persoonlijk gesprek over jouw uitvaartverzekering met één van onze adviseurs verhelderend zijn. Maak een persoonlijke afspraak en laat ons je hierbij helpen.

Lees ook onze Vergelijkingskaart Risico's afdekken 

Gerelateerd nieuws

Contact