Nieuws

Regel jouw nalatenschap en voorkom conflicten

Een overlijden van een naaste heeft veel impact op de nabestaanden. Naast het verdriet zijn er vragen als wie erft er iets, wie regelt de nalatenschap en wie organiseert de uitvaart? Menigmaal zorgt het overlijden van een familielid voor onenigheid in de familie. Dit voorkom je door nu al iemand aan te wijzen die zoveel mogelijk voor je nabestaanden regelt.

Erfdelen bepalen

Sinds elke jaren heeft GHW een RegisterExecuteur in huis. Als RegisterExecuteur helpen we je bij de voorbereiding en afwikkeling van een nalatenschap. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat, wanneer er kinderen zijn, er ook na het overlijden van de eerste ouder al veel geregeld moet worden. Denk hierbij aan het bepalen van de erfdelen van de kinderen en dit vastleggen in een overeenkomst.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

Bij de voorbereiding van een nalatenschap wordt alle informatie opgeslagen in een digitaal dossier, hier krijg jij natuurlijk ook de inloggegevens van. Dit alleen al bespaart nabestaanden na het overlijden van hun naaste veel tijd en uitzoekwerk. We bekijken gelijk of alles fiscaal en juridisch nog wel helemaal up to date is. 

Administratieve rompslomp

Na overlijden wikkelen wij het verder in overleg met jouw nabestaanden af. Je zadelt de nabestaanden dus niet met alle administratieve rompslomp op. Wij helpen je graag.

Lees in onze whitepaper De RegisterExecuteur hoe het allemaal precies in zijn werk gaat. 

 

Contact