Nieuws

Afscheid nemen van je geliefden

Het is ontzettend droevig wanneer er iemand komt te overlijden. Terwijl we nog nauwelijks gewend zijn aan het gemis, moet er al een hoop geregeld worden. Zo moeten je nabestaanden jouw uitvaart gaan organiseren: het laatste moment waarop ze afscheid kunnen nemen. Zo’n uitvaart loopt al snel behoorlijk in de kosten.

 

Een uitvaart kost duizenden euro’s 

De kosten voor een bescheiden uitvaart lopen al gauw in de duizenden euro’s. Met wat aankleding en een koffietafel of borrel na afloop, schieten de kosten al snel richting de €10.000,-. Een bedrag dat lang niet iedereen zomaar vrij te besteden heeft. Hierdoor kunnen je nabestaanden misschien niet al je laatste wensen waarmaken. En dat terwijl je die kosten eenvoudig kunt afdekken met een verzekering.

 

Een uitvaartverzekering dekt de kosten

Niemand wil graag besparen op de kosten bij het afscheid van een dierbare. Met het afsluiten van een uitvaartverzekering kun je ervoor zorgen dat jouw laatste afscheid eruit komt te zien zoals jij dat graag wilt: een mooie aankleding qua beeld en geluid, een fatsoenlijke koffietafel of borrel na afloop om de terugblik op jouw leven te vieren en vooral geen financiële zorgen over de kosten hiervan.

 

Wat voor uitvaartverzekeringen zijn er?

Een uitvaartverzekering is onderverdeeld in verschillende categorieën, waarbij het verschil zit in de manier waarop de verzekeringsmaatschappij het verzekerde bedrag uitkeert. Dit kan bijvoorbeeld in geld zijn, maar ook in diensten. Samen met één van onze adviseurs kunnen we kijken welke uitvaartverzekering het beste bij jou past. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Sluit een uitvaartverzekering af

Hoewel je een uitvaartverzekering voor jezelf afsluit, is deze verzekering eigenlijk bedoeld voor jouw nabestaanden. Jij wilt toch niet dat nabestaanden zich in de schulden moeten steken voor jouw uitvaart? Sluit daarom een uitvaartverzekering af. Wij helpen jou graag verder.

Neem contact op

 

 

 

 

Contact