GHW verzekert nabestaanden - GHW verzekeringen
ANW-HIAAT Verzekering

GHW verzekert nabestaanden.

Een ANW-HIAAT verzekering is de benaming voor de overlijdensrisicoverzekering die je afsluit indien je niet in aanmerking komt voor de ANW uitkering.

Heb je een vraag?

Een ANW uitkering krijgt lang niet iedereen. Een ANW-HIAAT verzekering biedt uitkomst.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

De ANW-HIAAT verzekering

Wanneer jouw partner overlijdt krijg je in sommige gevallen van de Sociale VerzekeringsBank (SVB) een financiële ondersteuning. Deze ondersteuning heet ook wel een ANW uitkering. ANW staat voor de Algemene Nabestaandenwet. De ANW uitkering is gebonden aan bepaalde voorwaarden en in veel gevallen te laag om het financiële verlies op te vangen, daarom is de ANW-HIAAT verzekering in het leven geroepen. De ANW-HIAAT verzekering biedt je dus een aanvulling op of een vervanging van de ANW uitkering.

Goed om te weten over jouw ANW-HIAAT verzekering

Met een ANW-HIAAT verzekering bouw je geen kapitaal op. Anders gezegd, de premie die je betaalt wordt niet voor je weggezet op een spaarrekening. Het is namelijk een verzekering met een risicodekking. Dat betekent dat je elke maand een premie betaalt die het risico dekt dat jij of jouw partner achterblijft met een inkomensgat.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Een van onze adviseurs legt je haarfijn uit hoe het nu precies zit met de ANW-HIAAT verzekering en of deze bij jou past.

Contact