GHW verzekert arbeidsongeschiktheid - GHW verzekeringen
AOV

GHW verzekert arbeidsongeschiktheid.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ben je verzekerd van een (tijdelijk) inkomen in het geval je arbeidsongeschikt raakt.

Heb je een vraag?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is voor iedere ondernemer belangrijk. Misschien wel extra belangrijk als u ZZP’er bent.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Wat draag je zelf en wat ga je verzekeren?

Wanneer je (blijvend of tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt ben je als werknemer nog in zekere zin zeker van een inkomen. De eerste twee jaar krijg je namelijk door jouw werkgever betaald. Dit is echter niet per definitie jouw volledige salaris. De hoogte van jouw inkomen zal meestal in het tweede jaar teruglopen tot 70% van jouw laatste inkomen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzeker je je voor deze terugval in inkomsten. Ook hier geldt: wat draag je zelf en wat wil je laten verzekeren?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Als ZZP’er kun je niet terugvallen op de sociale voorzieningen die via een werkgever worden getroffen. Je bent volledig op jezelf aangewezen. Je begrijpt dat wanneer je als ZZP’er arbeidsongeschikt raakt, dit een grotere impact heeft op jouw inkomen. Je bent immers al vanaf dag één aangewezen op jouw opgebouwde reserves. Je begrijpt dan ook dat je blij zult zijn wanneer je dit hebt verzekerd met een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Je hebt verschillende opties wanneer je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit

Net zoals veel andere verzekeringen, is een arbeidsongeschiktheidsverzekering een verzekering die je zelf kunt samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld het te verzekeren bedrag, de eindleeftijd en de indexering deels zelf bepalen. Samen kunnen we een arbeidsongeschiktheidsverzekering samenstellen die voor jou het beste is.

Juist  als ZZP’er adviseren wij je een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Je hoort echter vaak dat dit erg duur is voor een ZZP’er. Wij kunnen je vertellen dat dit zeker niet altijd het geval hoeft te zijn. Ben je benieuwd naar de eerlijke mogelijkheden die je als ZZP’er hebt op dit gebied? Wij adviseren je graag.

Meer informatie over een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Neem dan contact met ons op. We kunnen je adviseren of het voor jou verstandig is om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten en hoe volledig of uitgebreid deze dient te zijn. Dat is het voordeel van een onafhankelijke partij die jouw persoonlijke belangen behartigt. 

Lees ook onze Vergelijkingskaart Risico's afdekken 

Gerelateerd nieuws

Contact