GHW verzekert jouw voertuig - GHW verzekeringen
Voertuigenverzekering

GHW verzekert jouw voertuig.

Een personenauto is niet het enige voertuig waar je een verzekering voor moet afsluiten. Motoren, hijskranen en brommers moeten ook worden verzekerd. De fiets moet niet, maar kan natuurlijk wel verzekerd worden. Dit kan allemaal door middel van een voertuigenverzekering.

Heb je een vraag?

Wil je ook persoonlijk advies over een voertuigenverzekering?

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Allerlei soorten en maten voertuigen

Voertuigen zijn er in allerlei soorten en maten. Brommers, personenauto’s en vrachtwagens maken elke dag deel uit van het verkeer. Daarom moeten deze zijn verzekerd middels een voertuigenverzekering. Een autoverzekering is hier een bekend voorbeeld van.

Fietsen, auto's en nog veel meer

Naast een autoverzekering is een fietsverzekering ook een bekende voertuigenverzekering. Door middel van een fietsverzekering bescherm je jouw fiets tegen bijvoorbeeld schade, diefstal en zelfs met 24/7 pechhulp. Handig, want in een land waar meer dan 20 miljoen fietsen rondrijden is een fietsverzekering geen overbodige luxe.

Oldtimers moeten ook worden verzekerd. Ook al rij je er alleen in wanneer de zon schijnt. Daarvoor is een speciale oldtimerverzekering in het leven geroepen. Deze heeft een aanzienlijk lagere premie dan die van een reguliere autoverzekering, mits deze voldoet aan de oldtimer criteria.

Wat voor voertuigenverzekering heb jij nodig?

Benieuwd welke voertuigenverzekering het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. Samen bepalen we welke voertuigenverzekering je nodig hebt.

Premie berekenen?

Gerelateerd nieuws

Contact