Nieuws

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen. Maar wanneer is de laatste keer dat je juridische problemen hebt gehad? Ook is de kans op een conflict lastig in te schatten. Alleen als dit gebeurt ben je wel goedkoper uit met een rechtsbijstandverzekering. 

 

Inschakelen van rechtsbijstandverzekering

Laten we hopen dat het niet gebeurt maar wanneer je ontslag krijgt of bijvoorbeeld een conflict met de buren hebt kun je een beroep doen op een rechtsbijstandverzekering. Op het moment dat partijen er samen niet meer uitkomen kun je jouw rechtsbijstandverzekering inschakelen. De rechtsbijstandverzekering adviseert, helpt en betaalt indien nodig juridische kosten. Een advocaat kost al snel meer dan €300,- per uur. Dit is meer dan de jaarpremie voor een uitgebreide rechtsbijstandverzekering. 

Keuzes

Er zijn veel verschillende rechtsbijstandverzekeringen. Je kunt kiezen uit diverse dekkingen, ook wel modules genoemd. Een combinatie van dekkingen is mogelijk, maar kijk hierbij ook naar dekkingen vanuit andere verzekeringen. Soms wordt bij andere verzekeringen ook juridische bijstand geleverd. Dubbel verzekeren is tenslotte zonde!

Meer informatie over een rechtsbijstandverzekering?

Wil je meer weten over de verschillende modules en dekkingen? GHW adviseert je op basis van uw persoonlijke situatie en kijkt wat het beste bij jou past. Onze specialisten helpen je graag verder. 
  

Contact