GHW verzekert jouw reis - GHW verzekeringen
Reisverzekering

GHW verzekert jouw reis.

Ook wanneer je op reis gaat moet je rekening houden met onvoorziene gebeurtenissen. Jouw bagage raakt zoek of je moet zelfs onverwachts jouw reis annuleren. Erg vervelend, maar een reisverzekering maakt een hoop goed.

Heb je een vraag?

Wil jeook onbezorgd op reis? Vraag dan onze adviseurs welke reisverzekering bij jou past.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Een goede reis begint al bij je thuis

Een reisverzekering is goed bij jouw persoonlijke behoeften aan te sluiten. Reis je veel dan kunt je het beste een doorlopende reisverzekering afsluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je tegen zeer gunstige tarieven het hele jaar door verzekerd voor zaken als medische kosten, rechtsbijstand en ongevallendekking.

Reis je minder vaak dan is het wellicht verstandiger om een reisverzekering af te sluiten voor de periode dat je daadwerkelijk op reis bent. Hierdoor betaal je niet het hele jaar door voor een reisverzekering, terwijl je niet op reis gaat .

Sta eens stil bij een (complete) annuleringsverzekering

Wanneer je jouw reis moet annuleren is dat al vervelend genoeg. Het wordt nog vervelender als je geen goede annuleringsverzekering hebt afgesloten. Bij het tussentijds afbreken van de reis worden normaliter de niet genoten dagen vergoed. Dit zijn de vakantiedagen waar je geen gebruik van maakt. Met behulp van een complete annuleringsverzekering worden niet alleen de niet genoten vakantiedagen vergoed, maar de volledige reissom. Dus ook de dagen dat je al vakantie hebt gehad.

Wil je meer informatie over een reisverzekering? Neem dan contact met ons op. Samen bepalen we welke reisverzekering het beste bij jou past.

Premie berekenen?

Gerelateerd nieuws

Contact