Nieuws

Ga voorbereid op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Wat een heerlijk vooruitzicht! Maar ook op reis moet je rekening houden met onvoorziene gebeurtenissen. Hoe zit het met jouw reis- en annuleringsverzekering? Controleer hoe je dit geregeld hebt, want deze verzekeringen kunnen al een hoop goedmaken.

 

Liever luisteren?

Bianca van Grinsven bespreekt in de nieuwe aflevering van Polis Praatje wat het verschil is tussen een reis- en annuleringsverzekering. En waar je op moet letten bij het afsluiten. Luister de aflevering via polispraatje.nl, Spotify of hieronder. Veel luisterplezier!

 

Reisverzekering

Een reisverzekering is altijd een goed idee wanneer je van plan bent op reis te gaan. Wanneer de vakantie naar het buitenland gaat, wordt deze verzekering vaak afgesloten. Op die manier kun je met een gerust hart op vakantie gaan.

Ook voor vakanties in Nederland is het vaak nuttig om een (kortlopende) reisverzekering af te sluiten. Controleer wel goed wat je huidige verzekeringen al vergoeden. Wij vertellen je graag met welke dekkingen je rekening moet houden én aan welke voorwaarden je moet voldoen voor een reisverzekering in Nederland.

 

Annuleringsverzekering

Het is vervelend als je jouw reis moet annuleren. Het wordt nog vervelender wanneer je de betaalde kosten niet terugkrijgt, omdat je hiervoor geen annuleringsverzekering hebt afgesloten. Mocht je onverhoopt een reis af moeten zeggen, bijvoorbeeld door ziekte of overlijden van een naaste, dan zorgt een annuleringsverzekering er in ieder geval voor dat je geen extra kosten hoeft te maken. Wil jij ook onbezorgd op reis? Neem contact met ons op!

Button_website

Contact