GHW regelt jouw pensioenzaken - GHW verzekeringen
Pensioen

GHW regelt jouw pensioenzaken.

Wanneer wij samen alles goed regelen voor wat betreft jouw pensioen, kun je later genieten van een welverdiende oude dag.

Heb je een vraag?

Maak een afspraak voor persoonlijk advies over uw pensioen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Bereid je voor op een zorgeloze toekomst

Het onderhouden van jouw pensioenvoorziening zal misschien niet direct bij je opkomen wanneer jouw persoonlijke situatie verandert. Het pensioen is misschien voor jou wel een begrip dat pas op latere leeftijd een rol gaat spelen. Toch is nu het juiste moment om jouw pensioen te regelen. Zo ben je voorbereid op een toekomst waarin je zorgeloos wilt kunnen genieten.

Wanneer is het verstandig jouw pensioen onder de loep te nemen?

Wat je misschien niet weet is dat veranderingen als het wisselen van  baan, het ondernemerschap en het krijgen van kinderen allemaal invloed hebben op jouw pensioen. Daarom is het verstandig om periodiek samen met een financieel adviseur jouw pensioen onder de loep te nemen. Zeer zeker is het verstandig om bij de volgende veranderingen contact met ons op te nemen:

  • Je krijgt een nieuwe baan.
  • Je wordt zelfstandig ondernemer.
  • Je stopt met uw bedrijf
  • Je gaat samenwonen of trouwen.
  • Je verwacht een kind.
  • Je gaat scheiden.

Herken je jezelf in één van bovenstaande situaties? Of misschien wil je sowieso gewoon dat alles voor jouw pensioen goed is geregeld? Neem dan contact met ons op. Een uitgebreide pensioenvoorziening met alle fiscale consequenties vraagt om een specialistische aanpak, Pensioendesk Nijmegen is hierbij dé specialist die je nodig heeft.

Lees ook onze Vergelijkingskaart Pensioenvraag Werkgever 

Mogelijkheden berekenen?

Gerelateerd nieuws

Contact