GHW verzekert jouw woning - GHW verzekeringen
Opstalverzekering

GHW verzekert jouw woning.

Met een opstalverzekering is jouw woning verzekerd tegen schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, blikseminslag en stormschade.

Heb je een vraag?

Bereken de herbouwwaarde van jouw woning en sluit een voordelige opstalverzekering af via GHW.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

De herbouwwaarde van jouw woning

Wanneer jouw woning zou worden verwoest door bijvoorbeeld brandschade, stormschade of waterschade, is er een bedrag nodig om jouw woning weer in dezelfde staat te herbouwen. Deze waarde is de herbouwwaarde. Bij een opstalverzekering is de verzekerde waarde van jouw woning gelijk aan de herbouwwaarde van jouw woning.

Een opstalverzekering is niet wettelijk verplicht. Toch vinden veel hypotheekverstrekkers dat een opstalverzekering een vereiste is bij het afsluiten van een hypotheek. Logisch, want voor de hypotheekverstrekker is jouw woning het onderpand van jouw hypotheek. Houd hier dus rekening mee wanneer je een hypotheek afsluit. Natuurlijk kunnen wij je hierbij helpen.

Soorten opstalverzekeringen

Je kunt kiezen welke zaken je laat verzekeren met een opstalverzekering en welke niet. Net zoals bij een autoverzekering. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw woning alleen te laten verzekeren tegen brand- en stormschade. Je kunt er ook voor kiezen om een opstalverzekering af te sluiten waarin nagenoeg alle schade is opgenomen. Zelfs de schade die je per ongeluk zelf toebrengt aan jouw woning.

Laat jouw woning goed verzekeren

Samen kunnen we bepalen wat de waarde van jouw opstalverzekering zou moeten zijn. Door dit goed te regelen voorkom je, in het geval dat er iets gebeurt, teleurgesteld wordt of soms zelfs te maken krijgt met een financiële domper. Bereken binnen enkele minuten de herbouwwaarde van jouw woning met de herbouwwaardemeter

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Contact