GHW verzekert jouw bedrijf tegen bedrijfsschade - GHW verzekeringen
Bedrijfsschadeverzekering

GHW verzekert jouw bedrijf tegen bedrijfsschade.

Een bedrijfsschadeverzekering is een zakelijke verzekering. Deze dekt de financiële gevolgen wanneer jouw bedrijf niet kan functioneren door bijvoorbeeld brand of stroomuitval.

Heb je een vraag?

Verzeker de continuïteit van jouw bedrijf met een bedrijfsschadeverzekering.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Verzeker de continuïteit van jouw organisatie

Wanneer jouw bedrijf ten prooi valt aan bijvoorbeeld brand, storm of stroomuitval, kan dit gevolgen hebben voor de continuïteit van jouw organisatie. Productieprocessen vallen stil, computers werken niet meer of je raakt inventaris kwijt door een brand. Een bedrijfsschadeverzekering dekt deze kosten.

Wat dekt een bedrijfsschadeverzekering?

Met een bedrijfsschadeverzekering keert jouw verzekeringsmaatschappij een bedrag uit dat gelijk staat aan de winst die de onderneming misloopt. Aan dit bedrag worden de vaste kosten toegevoegd, zoals afschrijvingskosten. Houd hierbij wel rekening met het feit dat de winstbepaling even op zich kan laten wachten. De winst (of in dit geval de misgelopen winst) wordt vaak pas duidelijk aan het eind van een boekjaar.

Om dit op te vangen is een bedrijfsschadeverzekering zo ingericht dat je gedurende de volledige periode dat jouw bedrijf niet (volledig) functioneert, aanspraak kunt maken op de bedrijfsschadeverzekering. Natuurlijk is dit niet oneindig. Daarom wordt bij er het afsluiten van een bedrijfsschadeverzekering een uitkeringstermijn bepaald.

Heeft je meer vragen over een bedrijfsschadeverzekering? Wij adviseren je graag. Neem daarvoor contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Contact