Nieuws

Voorkom ruzie, schakel de RegisterExecuteur in

Een overlijden van een naaste, onverwacht of niet, heeft veel impact op de nabestaanden. Naast het verdriet zijn er de vragen; wie erft er iets, wie regelt de nalatenschap, wie organiseert de uitvaart?
Niet zelden zorgt het overlijden van een familielid ook voor onenigheid in de familie. Dit kun je voorkomen door nu al iemand aan te wijzen die zoveel mogelijk voor je nabestaanden regelt.

Erfdelen bepalen

GHW heeft sinds 2016 ook een RegisterExecuteur in huis. Als RegisterExecuteur helpen we je bij de voorbereiding en afwikkeling van een nalatenschap. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat, wanneer er kinderen zijn, er ook na het overlijden van de eerste ouder al veel geregeld moet worden. Zoals het bepalen van de erfdelen van de kinderen en deze vastleggen in een overeenkomst.

Begin nu met de voorbereiding

Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg met de voorbereiding beginnen. Bij de voorbereiding van een nalatenschap wordt alle informatie opgeslagen in een digitaal dossier, hier krijg jij natuurlijk ook de inloggegevens van. Dit alleen al bespaart nabestaanden na het overlijden van hun naaste veel tijd en uitzoekwerk. We bekijken gelijk of alles fiscaal en juridisch nog wel helemaal up to date is.

Lees in onze whitepaper De RegisterExecuteur hoe het allemaal precies in zijn werk gaat.

Administratieve rompslomp

Na overlijden wikkelen wij het verder in overleg met jouw nabestaanden af. Je zadelt de nabestaanden dus niet met alle administratieve rompslomp op. Wij helpen je graag.

Lees de whitepaper, De RegisterExecuteur

Contact