Nieuws

Heb jij alles financieel op een rijtje?

Voor veel mensen is hun financiële gezondheid een ver van hun bed show. Echter, hoe complexer onze samenleving wordt, des te groter wordt de noodzaak aan advies en hulpverlening. Weet je bijvoorbeeld wat de gevolgen zijn wanneer je arbeidsongeschikt raakt? Of wanneer jouw partner overlijdt? En wat gebeurt er wanneer je met pensioen gaat? Welke polis keert wanneer uit en met welk bedrag?

 

Een Persoonlijk Financieel Overzicht geeft jou inzicht

Je wilt graag financieel zelfredzaam zijn, maar hoe dan? Zeker wanneer de voorzieningen zijn gebaseerd op basis van beleggingen blijft dit voor veel mensen gissen. Door een gebrek aan inzicht, inspraak en regie verlies je niet alleen je gegevens, maar ook je persoonlijke welvaart.

Door een Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO) krijg je inzicht in jouw financiële toekomst. Wij noemen dit ook wel de financiële foto. In januari ontvang je veel jaaropgaves, bijvoorbeeld van jouw hypotheek, loon en de WOZ-beschikking van de woning. Deze gegevens vormen het fundament van een actueel en op de juiste gegevens gebaseerd financieel overzicht. Je ontvangt een Persoonlijk Financieel Overzicht al vanaf € 350,-.


Neem de regie terug!

Een Persoonlijk Financieel Overzicht bied je veel inzicht en zekerheid. Dus wil jij de regie weer overnemen vraag dan een Persoonlijk Financieel Overzicht aan! Onze specialisten helpen je graag verder met financieel advies op maat.

Contact