Nieuws

GHW nieuws!

2020 zit er weer bijna op. Ondanks alle beperkingen is het jaar toch weer omgevlogen! We blikken terug op het afgelopen jaar.

Ons kantoor

Een bewogen jaar, zo kunnen we het wel noemen. Half maart stond heel Nederland ineens op zijn kop door het coronavirus. Ook bij GHW ging het kantoor deels dicht en gingen we thuiswerken. Ook nu nog is thuiswerken de norm, maar komen we ook af en toe weer naar kantoor.

Verder stond dit jaar in het teken van duurzaamheid. Een aantal van onze collega’s heeft inmiddels het E-learning programma voor Adviseur Duurzaam Wonen met succes doorlopen. De rest volgt in 2021. Duurzaamheid wordt hiermee een vast onderdeel van onze advisering.


Maar we gaan nog een stapje verder! Want wist jij dat we op 22 augustus jl. alle grondstoffen uit de aarde hebben gebruikt die de aarde in 365 dagen kan produceren? Nog erger, deze datum verschuift steeds verder naar voren. Daarom vragen we jou om te helpen, niet voor ons, nee voor jezelf. Binnenkort verschijnt ons duurzaamheidsplatform online, waarbij we je uitdagen om kleine challenges aan te gaan om het leven een beetje duurzamer maken. Als 2020 ons iets geleerd heeft, is het wel dat verandering van gedrag, hoe klein ook, veel impact kan hebben. Pak een keertje extra de fiets, douche wat korter. Dit scheelt op jaarbasis al zoveel! Op de website houden we bij hoeveel we samen bereiken. In uitstootbeperking, een gezondere levensstijl en ook in euro’s besparing. Om zo samen de wereld een stukje groener te maken. Binnenkort meer informatie!

Wil je weten wat jij kunt doen om je huis te verduurzamen? Lees dan onze whitepaper: duurzaam wonen of download het duurzaamheidsprofiel van jouw woning op onze website. Het vertelt je hoe jouw woning scoort in energieverbruik en hoe je dit verbruik kunt verlagen.

Tip: Vraag nog vóór 01-01-2021 je energielabel aan! De kosten voor dit (verplichte) label stijgen per 01 januari a.s.


Klantverhalen

GHW bestaat inmiddels alweer 92 jaar. Deze tijd kan het beste weergegeven worden door verhalen van onze klanten. Wij zetten in die zin graag onze klanten centraal. Hoogste tijd dus om klanten (weer) uitgebreid aan het woord te laten. Lees het verhaal van Logistiek Dienstverlener Lau van Haren Logistics & Coldstores en Marc Renckens.

Lijkt het jou ook leuk om op deze manier eens je verhaal te doen over de relatie met GHW? Stuur dan een mail naar l.vandenhoogen@ghw.nl


Werken bij GHW

Zoals bij ieder bedrijf neem je wel eens afscheid van mensen, maar heet je ook weer nieuwe collega’s welkom.
Dit jaar ging Martin alvast van zijn (vervroegde) pensioen genieten. Ook Wendy nam na 26 jaar afscheid om meer tijd met haar gezin door te brengen. Verder vonden Wendela, Germaine en Mirjam een nieuwe uitdaging elders. Ben was al een tijd aan boord om de kennis en ervaring van Martin te vervangen. Ook zijn wij blij dat we per 2 januari a.s. Michaela als Volmacht acceptant welkom mogen heten binnen GHW, maar zijn we zeker nog op zoek naar nieuwe collega’s!

Openstaande vacatures:

 

Sinterklaas

Door corona viel ook onze traditionele Sinterklaasviering in het water. Gelukkig kon de sint wel geheel corona-proof bij de kindjes thuis langskomen. Ook bracht sinterklaas nog zijn traditionele bezoek aan ZZG herstelcentrum

20201122_115811   image00009   image00028

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar onze chocoladeletters bij het goede doel aangeschaft. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Sumbing Bibir en Ugu kidz. Deze stichtingen geven kinderen met een beperking kans op een betere toekomst.

Het moge inmiddels duidelijk zijn; 2021 kan bijna niet anders een beter jaar worden dan 2020 in vele opzichten. Toch sluiten we dit jaar (online) goed met elkaar af en kijken we graag vooruit.

 

GHW wenst jou fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

 

Contact