Nieuws

Geen goed voorteken voor het huwelijk

GHW assurantieadviseurs bestaat alweer 92 jaar. In dit kader vragen we onze klanten, zowel zakelijk als particulier, naar hun ervaringen met GHW. Aan het woord is Marc Renckens, al sinds 1974 klant bij GHW.

“Het kantoor van GHW is het eerste assurantiekantoor waar ik een particuliere verzekering heb gesloten. Ik ben in Nijmegen opgegroeid en woonde niet ver van het kantoor van GHW. Vermoedelijk ben ik in eerste instantie bij het kantoor op de Berg en Dalseweg terechtgekomen omdat mijn vader hier ook één of meer verzekeringen had lopen.”

Goed verzekerd op vakantie

“Voor mijn huwelijksreis had ik een reisverzekering bij het kantoor gesloten. Bij het zwemmen in De Egeïsche Zee kwam ik in een school kwallen terecht. Wild zwaaiend met mijn armen verloor ik mijn trouwring. Geen goed voorteken voor het huwelijk.. Het kostte een halve dag bij de Griekse politie om aangifte te doen, want dat was een vereiste voor de verzekering. Gelukkig werd de ring samen met een gestolen horloge, probleemloos vergoed door de achterliggende verzekeraar, waar GHW de reisverzekering had ondergebracht.”

Hockeyen met Jan Jaap Weve

“Toen ik later zelf bij een verzekeraar ging werken en ik in 1984 uit Nijmegen wegging, heb ik de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) bij het kantoor aangehouden uit een soort piëteit tegenover Jan Jaap Weve. Jan Jaap Weve is één van de oprichters en mede-naamdragers van het kantoor. Met Jan jaap heb ik een aantal jaren in het tweede hockeyelftal van Union samen de achterhoede gevormd, in het toen nog bestaande slingerback-systeem. Ik kon het altijd goed met hem vinden. Helaas is hij een aantal jaren geleden al overleden.“

“Tot zover mijn herinneringen aan GHW. Is het toeval dat ik later bij de ANWB met twee collega's een boekje over reis- en annuleringsverzekering heb geschreven?”


Marc Renckens

 

Contact