Nieuws

GHW nieuws

Klantverhalen

GHW bestaat inmiddels alweer 92 jaar. Deze tijd kan het beste weergegeven worden door verhalen van onze klanten. Wij zetten in die zin graag onze klanten centraal. Hoogste tijd dus om (weer) één van onze klanten uitgebreid aan het woord te laten Dit keer Logistiek Dienstverlener Lau van Haren Logistics & Coldstores. 

Lijkt het jou ook leuk om op deze manier eens je verhaal te doen over de relatie met GHW? Stuur dan een mail naar l.vandenhoogen@ghw.nl
In het kader van klantverhalen zijn we ook oprecht benieuwd hoe het met je gaat. Wil je gewoon eens je verhaal met ons delen of sparren over kansen of bedreigingen etc., schroom niet om te bellen of mailen. Wie weet kunnen we ook op een ander vlak toch iets voor je betekenen. Ons netwerk is groot.


Coronanieuws

Corona houdt ons nu al een tijd bezig. Ook al lijkt het normale leven beetje bij beetje weer op te starten, er zijn nog vele beperkingen. Ons kantoor is dan ook nog steeds beperkt bereikbaar, collega’s werken veelal vanuit huis. Telefonisch en via de mail staan we je uiteraard graag te woord. Heb je vragen over de specifieke invloed van corona op je bedrijfsvoering, vakantie of andere zaken, vraag het ons of lees onze meest gestelde vragen. Verzekeraars hebben in een aantal gevallen de dekking op verzekeringen aangepast, goed om hier rekening mee te houden.


Nominatie beste advieskantoor van Gelderland

In februari kregen wij het mooie nieuws te horen dat GHW genomineerd is als beste advieskantoor van Gelderland! Super goed nieuws, en een heel waardevol compliment! Een grote eer, die we natuurlijk graag met jullie delen. Vanwege het coronavirus wordt deze verkiezing helaas, maar begrijpelijk, opgeschort. De nominatie blijft natuurlijk staan!
Met ondersteuning van maar liefst 22 spotters is de jury van de VVP Advies Award tot een top drie per provincie gekomen. Zij zijn dit jaar op zoek gegaan naar kantoren met de hoogste A(dvies)-factor. Dit zijn kantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.


Duurzaamheid

Duurzaamheid is een terugkerend thema bij GHW. Al een tijd zetten wij ons hier meer en meer voor in. Lees bijvoorbeeld onze whitepaper: zonnepanelen op je bedrijfspand.

Ook bij onze hypotheek adviseurs is duurzaamheid een belangrijk thema, zij worden dit jaar dan ook opgeleid tot Adviseur Duurzaam Wonen. Wil jij weten wat je kunt doen om je huis te verduurzamen? Lees dan onze whitepaper: duurzaam wonen.

Tip: Gebruik eens een wasrek in plaats van de droger, dat scheelt veel onnodige energie!

 

Personele zaken

Goed nieuws! Collega Wouter heeft ondanks alle corona perikelen en thuiswerken zijn WFT vermogen gehaald met een dikke 8. Gefeliciteerd Wouter! Daarnaast is per 1 mei, na een dienstverband van respectievelijk 26 jaar, Wendy Fransman uit dienst gegaan om meer tijd met haar gezin door te brengen.

 

Contact