Nieuws

GHW nieuws!

Op naar de 100!

In 2018 bestond GHW assurantieadviseurs alweer 90 jaar. Zoals je weet hebben we dit op verschillende manieren gevierd. Hierbij een terugblik. GHW staat midden in de samenleving en wilde het 90 jaar feest dan ook lokaal vieren. We hebben verschillende initiatieven ondersteund waaronder; stichting Liz, woongemeenschap Eikpunt, de Mariken omgang, Bakkerscafé Brood op de plank, Stichting Manege ’t huifbed, de voedselbank e.a.

Het personeel werd verrast met een champagneontbijt en als kers op de taart getrakteerd op een weekendje Belfast! Al met al vele leuke activiteiten, om nog niet te beginnen over de vele felicitaties die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Wij kijken dan ook terug op een heel mooi jubileumjaar, op naar de 100!

 

Personele zaken

Astrid van Baal was op 22 februari jl. maar liefst 40 jaar werkzaam bij GHW, wat een mijlpaal! Dit wilden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Astrid werd flink in het zonnetje gezet met mooie woorden en cadeaus.

Per 1 april is oud collega Ben van Rijsewijk teruggekeerd bij GHW. Ben heeft in het verleden al 14 jaar bij GHW gewerkt. Om daarna een uitstapje te maken naar AON. Hij keert nu terug als Senior Accountmanager.

 

De digitale post

Inmiddels zijn we al een paar maanden onderweg met onze digitale postverzending en wat een resultaat! Ruim 85% geeft de voorkeur aan digitale post van GHW. Niet alleen efficiënt, maar natuurlijk ook goed voor het milieu.

Maaaar….wat blijkt. Hoewel je onze andere mailtjes wél ontvangt, wil dat nog niet zeggen dat onze digitale post jou ook automatisch bereikt. Het kan zijn dat deze post in de spam beland. Controleer dus voor de zekerheid die map en markeer deze als ‘vertrouwd’ of ‘veilig’ en de volgende keer ontvang je ook deze post gewoon in de Postvak In, zoals het hoort. Het zou zonde zijn als je belangrijke documenten en facturen zou missen.

 

Contact