GHW bestaat 90 jaar

GHW viert feest!

GHW bestaat dit jaar 90 jaar! Om dit te vieren zetten wij graag lokale initiatieven in het zonnetje! Gedurende het hele jaar steunt GHW initiatieven uit de regio Nijmegen. Dit kan een goed doel zijn, een burgerinitiatief, een vereniging die hulp nodig heeft maar ook andere acties zijn van harte welkom.

GHW Assurantieadviseurs: waar het 90 jaar geleden mee begon

GHW assurantieadviseurs BV is sinds de oprichting in 1928 uitgegroeid tot een onafhankelijk assurantie adviesbedrijf met een uitstekende staat van dienst. De onafhankelijkheid en betrouwbaarheid komen tot uiting in het lidmaatschap in de Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. Van oudsher is GHW werkzaam op de markt voor bedrijfsmatige verzekeringen. Maar met specialisten op alle vakgebieden van assurantie, hypotheken en pensioenen biedt GHW zowel zakelijke- als particuliere cliënten 'op maat'oplossingen aan.

GHW wil graag iets terugdoen

90 jaar later willen we graag iets terug doen, want welke organisatie heeft er niet een wens op zijn lijstje staan die lastig te vervullen is, bijvoorbeeld vanwege geldgebrek of onvoldoende manschappen? GHW wil hierbij helpen, want al 90 jaar voelt GHW zich een onderdeel van de Nijmeegse gemeenschap. Graag komen we dan ook in contact met bijvoorbeeld lokale initiatieven en goede doelen waar we met een bijdrage hét verschil kunnen maken.

Meer weten of een initiatief aanmelden?

Bent u betrokken bij zo een initiatief meld u dan aan door een mail te sturen naar 90jaar@ghw.nl en wie weet kunnen wij helpen! Volg onze actie ook op onze instagrampagina: ghw90jaar! Meer weten over deze actie of over GHW? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!

Contact