Nieuws

Krijg inzicht in jouw financiële toekomst

Het bijhouden van geldzaken is voor veel mensen geen hobby, maar toch moet het gebeuren. Verstandig omgaan met geld begint bij een overzicht van je persoonlijke financiën. Dit noemen we een Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO). Een PFO geeft inzicht in jouw financiële heden en toekomst.

Weet jij wat je te besteden hebt wanneer je met pensioen gaat? Of wat de gevolgen zijn als je arbeidsongeschikt raakt? En hoe blijft je partner of gezin financieel gezond als jij komt te overlijden? Dit zijn enkele vragen die je jezelf kan stellen als het gaat om jouw financiële situatie.

 

 

De sleutel tot inzicht is overzicht

Iedereen wil financiële zelfredzaamheid, maar hoe zorg je daarvoor? Het begint bij het creëren van inzicht. Wanneer een voorziening zoals pensioen gebaseerd is op beleggingen, blijft het voor veel mensen gissen wat er overblijft wanneer het geld vrijkomt. Door gebrek aan inzicht, inspraak en regie verlies je jouw financiële zelfredzaamheid. Een overzicht van jouw financiële situatie creëert inzicht in jouw financiële toekomst.

In januari ontvang je verschillende jaaropgaven: bijvoorbeeld van je werkgever, je pensioen, je hypotheek en de WOZ-beschikking van de woning. Op basis van deze gegevens wordt er een actueel financieel overzicht gemaakt. Wij stellen al een Persoonlijk Financieel Overzicht op vanaf €350,- euro.

 

Ik wil inzicht

Een Persoonlijk Financieel Overzicht biedt je veel inzicht en houvast. Onze adviseurs helpen je graag verder met financieel advies op maat. Vraag vandaag nog een Persoonlijk Financieel Overzicht aan!

Neem contact op

Contact