GHW bestaat 90 jaar

Sparen

Vormen van sparen

Een spaarvorm die steeds populairder wordt is internetsparen. De rentepercentages zijn weliswaar variabel, maar liggen bij internetsparen tamelijk hoger dan bij andere spaarvormen. Ook kunt u bij deze spaarvorm altijd eenvoudig en boetevrij over uw spaargeld beschikken.

Een andere manier om meer uit uw spaargeld te halen, is door middel van deposito sparen. In tegenstelling tot internetsparen legt u het rentepercentage vast voor een langere tijd. Hierdoor weet u exact welk rendement u nu en over enkele jaren uit uw spaargeld haalt.

Waarvoor gaat u sparen?

Een financiële buffer, de studie van de kinderen of de aanschaf van een auto: er zijn meer dan genoeg redenen om te gaan sparen. Wat uw spaardoel ook is, wij willen u graag helpen bij het bereiken ervan. Dat doen we bijvoorbeeld door het opstellen van een persoonlijk financieel overzicht (PFO). Hiermee bepalen we wat uw netto besteedbaar inkomen is en wat u elke maand kunt sparen. Op basis van uw persoonlijk financieel overzicht kunnen we dus precies bepalen wanneer u uw spaardoelen heeft bereikt.

Benieuwd hoe u slimmer kunt gaan sparen?

GHW werkt als onafhankelijk adviseur. Wij hebben er namelijk geen belang bij om uw spaargeld onder te brengen bij een bank of financiële instelling waar wij niet direct in vertrouwen. Zo weet u dat uw spaargeld in goede handen is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over sparen en over hoe wij samen uw spaardoelen gaan bereiken.

Contact