GHW verzekert studenten - GHW verzekeringen
Studentenpakket

GHW adviseert je over verzekeringen voor studenten

Speciaal voor studenten hebben wij het studentenpakket samengesteld. In dit alles-in-1 pakket zijn verschillende verzekeringen opgenomen die voor elke student belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering (WA- verzekering studenten), een studenten inboedelverzekering, een laptopverzekering of IPAD verzekering en een ongevallenverzekering. Zo heb jij als student de juiste verzekeringen tegen voordelige tarieven.

Heb je een vraag?

Sluit je studenten verzekering direct af!

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Ontzorgd studeren!

De drie belangrijkste verzekeringen hebben we voor jou gecombineerd in één handig pakket, namelijk ‘Het GHW Studentenpakket’. Met dit pakket ben je al vanaf € 3,50 per maand compleet verzekerd!

  • Je kunt het GHW Studentenpakket afsluiten als je in Nederland dagonderwijs volgt aan een MBO, HBO of Universiteit.
  • De minimale leeftijd is 16 jaar en de maximale leeftijd 35 jaar.
  • Ook jouw partner en eventuele kinderen kunnen worden meeverzekerd.
  • Het GHW Studentenpakket kan op ieder moment ingaan en loopt in principe voor één jaar. Daarna wordt het pakket automatisch verlengd met een jaar, zolang je nog volledig dagonderwijs volgt.
  • Direct Schade melden op je telefoon? Dat kan met de app van GHW! Download de app van GHW 

Wat is verzekerd?

Inboedel
Met de inboedelverzekering is jouw inboedel gedekt tegen de risico’s van o.a. brand, ontploffing, inbraak, storm en waterschade. Het standaard verzekerd bedrag is € 7.500,-. Dit betekent dat als jouw inboedel een waarde heeft van € 7.500,- je bij schade maximaal € 7.500,- krijgt uitgekeerd. Woon je samen dan is het verzekerd bedrag € 15.000,-.

Laptop
Je laptop is tot maximaal € 2.000,- verzekerd tegen o.a. diefstal, zowel binnens- als buitenshuis. Voor een nieuwe laptop is het 1e jaar de nieuwwaarde verzekerd, daarna de dagwaarde. Hiervoor betaal je per maand € 2,00 extra.

Aansprakelijkheid
Met deze verzekering heb je dekking wanneer je per ongeluk schade toebrengt aan anderen of aan spullen van anderen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je op bezoek bent en een vaas omstoot of een glas laat vallen. Ook tijdens een stage of (werk-) vakantie ben je met deze verzekering gedekt. Bij deze verzekering heb je een dekking van € 1.250.000,-.

Ongevallen
In het GHW Studentenpakket is een Ongevallenverzekering opgenomen die tegemoet komt in de kosten in geval van overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. Bij een ongeval in binnen- of buitenland wordt in geval van overlijden € 5.000,- uitgekeerd en in geval van blijvende invaliditeit wordt er maximaal € 20.000,- uitgekeerd.

Direct afsluiten

Je kunt de studentenverzekering direct afsluiten Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek neem dan contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Contact