Nieuws

Zorgeloos studeren

Als student word je snel zelfstandiger: je gaat vaak in een andere stad een studie volgen, gaat op kamers en ontdekt de wijde wereld. Bij al die zelfstandigheid komen ook nieuwe verantwoordelijkheden. Zoals verzekeringen. Waar moet je als student rekening mee houden? We bespreken het allemaal in onze podcast Polis Praatje. Na het luisteren van aflevering 13: 'Zorgeloos studeren' weet je  welke verzekeringen je nodig hebt en waarom. Luister via Spotify, YouTube of polispraatje.nl.  

 

 

Alles-in-1

GHW heeft speciaal voor studenten het GHW Studentenpakket ontwikkeld. Al vanaf €3,50 per maand ben je verzekerd voor: schade aan jouw spullen én schade aan anderen of hun spullen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met het Studentenpakket hoef je je daar geen zorgen om te maken.

Met het GHW Studentenpakket sluit jij eenvoudig de drie belangrijkste verzekeringen af:

  • - Aansprakelijkheidsverzekering
  • - Inboedelverzekering
  • - Ongevallenverzekering

Voor €2,- per maand extra is ook je laptop verzekerd tegen onder andere diefstal. Meer weten? Kijk op www.studentenpakket.ghw.nl.

 

Het GHW Studentenpakket is voor iedereen tussen de 16 en 35 jaar die dagonderwijs volgt aan een MBO, HBO of Universiteit in Nederland.

Naar de webshop (2)

Contact