GHW adviseert je over het pensioen voor jouw medewerkers - GHW verzekeringen
Pensioen medewerkers

GHW adviseert je over het pensioen voor jouw medewerkers

Je hebt een eigen bedrijf met goede en tevreden medewerkers. Dit wil je graag zo houden. Daar hoort waarschijnlijk ook pensioentoezegging bij. Dan komt er veel op je af, maar wat precies?

Heb je een vraag?

Wat moet je allemaal regelen voor het pensioen van jouw medewerkers?

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Hoe deel je het pensioen voor jouw medewerkers in?

Er zijn een aantal manieren om pensioen voor jouw medewerkers op te bouwen. Welke vorm past het beste bij jouw bedrijf en jouw medewerkers? Past een gegarandeerd pensioen het beste of wil je ruimte voor individuele keuzes? Moeten jouw medewerkers aan het pensioen bijdragen? Een uitgebreide pensioenvoorziening vraagt om een specialistische aanpak, Pensioendesk Nijmegen is dé specialist wanneer het het pensioen van jouw medewerkers gaat. 

Houd rekening met de loonbelasting

De premies voor het pensioen zijn net als het salaris zakelijke kosten. Je kunt vennootschapsbelasting besparen. De inleg van jouw medewerkers, de eigen bijdrage, wordt via de loonadministratie geregeld. Daarmee is hun inleg direct fiscaal aftrekbaar.

Kies ook nu voor een persoonlijk financieel plan

Wanneer je jouw medewerkers individuele keuzes wilt geven is het verstandig om ze uit te nodigen een persoonlijk financieel overzicht (PFO) te laten opstellen. Het pensioen kan voor jouw medewerkers een nieuwe situatie zijn waar ze nog geen ervaring mee hebben. Het kan fijn zijn om te weten waar ze nu staan en waar ze naartoe groeien.

Samen richten we hun toekomst in

Wil je weten hoe je pas echt zorgeloos een pensioen kunt creëren voor jouw medewerkers? Neem dan contact op met Pensioendesk Nijmegen voor een persoonlijk gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. Samen stippelen we jouw en hun toekomst uit. 

Lees ook onze Vergelijkingskaart Pensioenvraag Werkgever

Gerelateerd nieuws

Contact