Nieuws

Het laatste nieuws van GHW

In dit nieuwsbericht stelt onze nieuwste medewerker zich voor en laten we weer een klant aan het woord. Verder zijn wij benieuwd naar jouw mening en suggesties. Voor onze podcast Polis Praatje zijn we altijd op zoek naar nieuwe onderwerpen. Lees snel verder!

 

Polis praatje logo - cover

Heb jij al geluisterd naar Polis Praatje?

Polis Praatje, dé podcast over verzekeringen en meer. Wij willen onze klanten graag zoveel én makkelijk mogelijk informeren. Naast nieuwsbrieven en video’s nemen we sinds november 2021 ook podcastafleveringen op. Hierin bespreken we onderwerpen als de RegisterExecuteur, een reisverzekering, clausules en cybercrime. Benieuwd naar de andere onderwerpen? Kijk op polispraatje.nl. Mis jij nog een bepaald onderwerp dat wij zeker weten moeten bespreken in één van onze volgende podcasts? Laat het ons weten door te mailen naar ghw@ghw.nl.

 

Ruben_vrijetijd

Ruben van der Heijden stelt zich voor

Per april 2022 is Ruben werkzaam bij GHW. “Als Desk Accountmanager zakelijk houd ik mij voornamelijk bezig met zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Ieder bedrijf is anders en ook de markt is voortdurend in beweging. Hetzelfde geldt voor de risico’s die de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Graag kijk ik samen met jou naar de risico’s die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn en voorzie je hierin van advies, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan."

 

20220514_161542

Een zonnig uitje in Rotterdam

In mei nodigde GHW zijn medewerkers met partners uit om aan boord te stappen van de ss Rotterdam. Naast een overnachting op dit prachtige schip hebben we Rotterdam een weekend lang mogen verkennen. Dit deden we ter land, ter zee (oké, rivier) én in de lucht. Het was een gezellig en zonnig weekend.

 

Klant voor het leven

De band tussen GHW en Erik Klaassen werd al vroeg gesmeed. Toen hij nog een kleine jongen was, mocht hij al met zijn vader en Maarten (Thoonen, Eigenaar GHW sinds 2009 red.) mee naar wedstrijden tussen NEC en Feyenoord. Erik was toen al fan van Feyenoord, en zat bij een doelpunt van de rood-witten dus ook gewoon vrolijk te juichen tussen de NEC-aanhang. Voor Erik was GHW een logische keuze. Wil jij ook graag jouw verhaal doen als klant van GHW? Stuur dan een mail naar ghw@ghw.nl.

Lees het verhaal van Erik

 

Onze duurzame initiatieven blijven niet onopgemerkt in onze branche

Onze directeur Sander van Alphen wordt steeds vaker door externe partijen gevraagd om deel te nemen aan sessies over duurzaamheid. Daarbij adviseert hij onder andere adviseurs, bedrijven en hogescholen over het inzetten van een duurzaam beleid. Daarnaast neemt hij inmiddels plaats in twee werkgroepen van onze brancheorganisatie Adfiz m.b.t. duurzaamheid binnen ons vakgebied en de rol van de adviseur en verzekeraars.

Ondertussen groeit het aantal deelnemers aan onze challenges gestaag en zijn we blij op die manier een steentje bij te kunnen dragen aan een duurzamere leefomgeving. Naast de challenges blijven we ook binnen GHW kijken hoe we verder kunnen verduurzamen. Zo zijn wij per 1 juli jl. met onze geheel vernieuwde werkomgeving ook structureel overgegaan naar hybride werken. Op deze manier beperken we het reizen van onze collega’s en zorgen we met een goede thuiswerk plek voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Dat duurzaamheid verder gaat dan het milieu gaan we dit jaar onderzoeken en vormgeven. Tot die tijd geldt natuurlijk nog steeds; Doe mee met de challenges op verzekerdvanduurzaam.nl en draag je steentje bij!

 

Werken bij GHW

GHW blijft groeien, daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s. Help jij ons onze ambities waar te maken?

Vacatures_website (1)   Vacatures_website

Contact