Nieuws

Klant voor het leven

Voor Erik was de keuze voor GHW eigenlijk vanzelfsprekend. Zijn vader en anderen van de familie zijn al jarenlang trouwe klant. De band tussen GHW en Erik werd al vroeg gesmeed. Als kind al, maakte Erik kennis met GHW. Hij mocht met zijn vader en Maarten(Thoonen, Eigenaar van GHW) mee naar NEC-Feyenoord, en zat als enige te juichen tussen de Nijmegenaren wanneer Feyenoord scoorde.

 

Logische keuze

De keuze voor GHW was voor hem dan ook een logische keuze. "Ik ben lang geleden klant geworden bij GHW. Gaandeweg ben ik steeds meer verzekeringen af gaan sluiten. Dit beviel zo goed dat we uiteindelijk alles bij GHW hebben ondergebracht". Erik is zeer te spreken over GHW. "GHW is een no-nonsense bedrijf. Ze weten altijd wat er speelt, hierdoor voel ik me echt gezien. De gesprekken met mijn contactpersonen Maik en Edwin zijn altijd warm. Ze zijn geïnteresseerd in hoe het met je gaat en er is altijd ruimte voor een praatje over voetbal."

 

Ik zag al mijn spaargeld verdwijnen

Zowel zakelijk als privé is Erik klant en zeer tevreden: "Ik weet nog een van de eerste contactmomenten. Wij gingen op reis naar Canada en ik had voor vertrek een drone gekocht. Helaas zag ik al snel al mijn spaargeld in een waterval verdwijnen. Ik zat helemaal in zak en as en nog op vakantie besloot ik contact op te nemen met Maik. Dan zie je de toegevoegde waarde van een tussenpersoon. Zij nemen het helemaal van je over en je wordt ontzorgd."

 

Het interesseert me eigenlijk niet

Erik over het regelen van een pensioen: “Ik weet er heel weinig van af en verder interesseert het me eigenlijk ook niet genoeg om me erin te verdiepen. Ik weet wel dat het heel belangrijk is. Dat vond ik heel leuk aan de gesprekken met Edwin. Hij slaat het helemaal plat en legt het in Jip en Janneke taal uit. En als ik er dan nog niet uitkom, adviseert Edwin wat het beste is.” Door het advies van GHW heeft Erik tijd voor andere dingen: “Door advies van GHW hoef ik me niet druk te maken om verschillende vraagstukken en kan ik door met de dagelijkse dingen. Stoffige onderwerpen worden op een leuke en begrijpelijke manier uitgelegd. Ons hele gezin zit bij GHW en ik zou het ook zeker mijn vrienden aanraden.”

Contact