Nieuws

GHW 90 jaar, update

In februari jl. riep Maarten Thoonen, directeur GHW, op om goede doelen/ initiatieven in te zenden. In het kader van het 90 jarig bestaan van GHW steunt GHW het hele jaar door initiatieven uit de regio Nijmegen. Denk aan goede doelen, burgerinitiatieven of bijvoorbeeld een vereniging die hulp nodig heeft.

Ontzettend veel reacties

We hebben enorm veel reacties ontvangen, onze dank daarvoor! Inmiddels hebben we ook al veel mensen kunnen helpen. Stichting Liz hebben we ondersteund met een dagje uit naar de Belevenis in Arnhem. Voor Vereniging Woongemeenschap Eikpunt in Lent schaffen we een defibrillator aan. Wie Nijmegen zegt, zegt Mariken van Nieumeghen. 2018 is een bijzonder jaar, want dit jaar is het 5 eeuwen geleden dat dit verhaal voor het eerst werd gedrukt. GHW heeft de Mariken omgang door het centrum mede mogelijk gemaakt. Ook konden we twee stichtingen helpen met hun verzekeringen, een evenementenverzekering voor het Oranje Comité uit Groesbeek en een aansprakelijkheidsverzekering voor de buurtcamping in Nijmegen. De Harttrimclub uit Groesbeek hebben we gesponsord met hun jaarlijkse dagje uit. Aan Bakkerscafé Brood op de plank is een servies gedoneerd en voor stichting Manege ’t Huifbed zijn twee ligdoeken aangeschaft.

Insturen kan nog steeds!

2018 is nog niet voorbij, dus initiatieven insturen kan nog steeds! Dit kan door een mail te sturen naar 90jaar@ghw.nl en wie weet kunnen wij helpen! Volg onze actie ook op onze instagrampagina: ghw90jaar! Meer weten over deze actie of over GHW? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Contact