Nieuws

Eigen vervoersverzekering

Op social media zien we het steeds vaker. Oproepen of men iets gezien heeft betreffende de diefstal van een bedrijfswagen, of het leegroven van de inhoud van een bedrijfswagen waardoor veel gereedschappen en goederen verloren zijn gegaan. Een groot verlies voor een kleine ondernemer of ZZP-er.

Verzeker de inhoud van jouw bedrijfswagen

Als kleine ondernemer of ZZP-er is niets zo vervelend als buiten komen en zien dat jouw bedrijfswagen weg is. Niet alleen de bedrijfswagen is weg, maar ook de inhoud van deze bedrijfswagen zoals gereedschap, goederen en overige materialen. Meestal heb je als ondernemer of ZZP-er een bedrijfswagenverzekering. Door middel van de eigen vervoersverzekering kun je ook de inhoud van de bedrijfswagen verzekeren. De eigen vervoersverzekering vergoedt de aankoop van vervangend gereedschap en materialen na beschadiging of diefstal.

Eigen vervoersverzekering iets voor mij?

Heb je wel eens uitgerekend hoeveel omzet je weer moet maken om bijvoorbeeld een verlies van €5000,- goed te maken? Zorg dat je door kunt als ondernemer na een diefstal. Een verzekering voor de inhoud van de bedrijfswagen, een zogenaamde eigen vervoersverzekering, zorgt ook voor de continuïteit van uw bedrijf. Wil je meer weten over de eigen vervoersverzekering? Neem contact op met één van onze adviseurs. 

Contact