Nieuws

2019 in vogelvlucht

2019 zit er weer bijna op, traditioneel gezien betekent dat tijd voor lijstjes! We blikken terug op het afgelopen jaar. Waar hebben we het allemaal over gehad in 2019? Kijk, luister en lees mee door nog één keer de filmpjes te bekijken.


GHW verduurzaamt

GHW heeft de afgelopen jaren flink ingezet op verduurzaming. Zo is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat we inmiddels alweer één jaar onze post digitaal verzenden. Wat heeft deze besparing ons opgeleverd?

Rij2op5
GHW heeft meegedaan aan het Rij2op5 project. Hierbij werden alle medewerkers van het Bedrijventerrein Nijmegen Zuid gevraagd om eens vaker de auto te laten staan en de fiets te pakken. Drie weken konden zij gratis een e-bike lenen. Dit bleek een groot succes te zijn! GHW heeft hierop volgend ook een fietsregeling voor e-bikes geïntroduceerd als mogelijkheid om deze sportiviteit blijvend te stimuleren.

Milieubesparing
Ook op kantoor proberen we door middel van verschillende maatregelen onze bijdrage aan het milieu te garanderen. Alle lampen op kantoor zijn bijvoorbeeld vervangen door energiezuinige exemplaren. Ook het schoonmaakbedrijf waar wij mee samenwerken, werkt vanuit het milieubeheersplan om belasting op het milieu te beperken of zelfs te voorkomen.

Elektrische auto
Onze collega Ben van Rijsewijk zit veel op de weg om klanten te bezoeken. Begin december hebben we daarom bewust een elektrische auto aangeschaft. Wij wensen Ben veel schone kilometers toe!

 

Sinterklaas

Tijdens het 80-jarig bestaan van GHW (inmiddels alweer 11 jaar geleden) hebben alle medewerkers zich als vrijwilligers ingezet. Dit leidde tot verschillende initiatieven van het schilderen van een jeugdhonk tot het opdienen van maaltijden in een verzorgingshuis.
Zo is ook de Sinterbingo ontstaan. Alweer 11 jaar organiseren we voor het ZZG herstelcentrum deze Sinterbingo. GHW medewerkers zamelen cadeaus in die de bewoners kunnen winnen met een volle bingokaart! 

Dit jaar hebben we onze chocoladeletters bij het goede doel aangeschaft. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Sumbing Bibir. Deze stichting geeft kinderen in Indonesië en India kans op een gezond leven.

 

Werken bij GHW

Zoals bij ieder bedrijf neem je af en toe afscheid van mensen, maar heet je ook regelmatig weer nieuwe collega’s welkom.
In 2019 heeft Ben van Rijsewijk ons buitendienstteam versterkt als senior accountmanager. Wouter Brouwers is als desk accountmanager aangenomen ter vervanging voor Mark die begin dit jaar een andere uitdaging vond.

Alweer 10 jaar geleden werd Maarten Thoonen eigenaar van GHW. Dit hebben we gevierd door een mooie compilatievideo voor hem te maken. Naast Maarten staat inmiddels ook Sander van Alphen als directeur doordat hij zijn functie zag verschuiven van adjunct directeur naar directeur. Ook zet Sander zich in als gastdocent voor de Stichting LEF (Leven en Financiën).

 

 

GHW wenst jou fijne feestdagen en een fantastisch 2020 toe!

Contact