Nieuws

GHW nieuws!

GHW verduurzaamt!

GHW heeft de afgelopen jaren flink ingezet op verduurzaming. Zo is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat we inmiddels alweer één jaar onze post digitaal verzenden. Ongeveer 85% van jullie geeft de voorkeur aan het digitaal ontvangen van de post. Dit betekent een besparing van 150.000 vellen papier per jaar. Wat weer gelijk staat aan twee tot drie volwassen bomen. Een mooi resultaat! Wil je alsnog overstappen van fysieke post naar digitale post? Dat kan natuurlijk! Ga naar www.ghw.nl/betaalgemak voor meer informatie over digitale post en Ideal betaling.
Het blijkt echter dat minder dan de helft van de ontvangers de toegestuurde documenten daadwerkelijk opent. Houdt er rekening mee dat hier waardevolle informatie in staat, zoals bijv. jouw groene kaart voor de autoverzekering.

 

Rij2op5

GHW heeft meegedaan aan het Rij2op5 project. Hierbij werden alle medewerkers van het Bedrijventerrein Nijmegen Zuid gevraagd om eens vaker de auto te laten staan en de fiets te pakken. Drie weken konden zij gratis een e-bike lenen.
Dit bleek een groot succes te zijn! GHW heeft hierop volgend ook een fietsregeling voor e-bikes geïntroduceerd als mogelijkheid om deze sportiviteit blijvend te stimuleren.

 

Milieubesparing

Ook op kantoor proberen we door middel van verschillende maatregelen onze bijdrage aan het milieu te garanderen. Alle lampen op kantoor zijn bijvoorbeeld vervangen door energiezuinige exemplaren. Ook het schoonmaakbedrijf waar wij mee samenwerken, werkt vanuit het milieubeheersplan om belasting op het milieu te beperken of zelfs te voorkomen.

 

Werken bij GHW

In mei heeft Mark de Bruin ons kantoor verlaten. Gelukkig werd zijn plek al gauw opgevuld door Wouter Brouwers. Hij is sinds september aan de slag als desk accountmanager. Maak kennis met Wouter.

Collega Sander van Alphen (inmiddels naast Maarten Thoonen ook directeur van GHW Assurantiegroep) gaat als gastdocent voor Stichting LEF (Leven En Financiën) colleges geven aan MBO studenten.

Afgelopen maanden zijn de jaarlijkse functioneringsgesprekken gevoerd met alle medewerkers. Werken bij GHW werd met een 8- beoordeeld. Een mooie score vinden wij!

 

Neem contact met ons op

Contact