GHW helpt je bij het opstellen van jouw testament - GHW verzekeringen
Testament opstellen

GHW helpt je bij het opstellen van jouw testament.

In een testament worden zaken vastgelegd rondom jouw nalatenschap. Of wat jouw wensen zijn voor de uitvaart en wie de nalatenschap afhandelt.

Heb je een vraag?

Het opstellen van een testament is erg lastig. We begrijpen dat je behoefte heeft aan persoonlijk advies.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Bekijk onze whitepaper

Whitepaper De RegisterExecuteur

Jouw testament opstellen

Het is niet eenvoudig om over zaken na te denken als jouw overlijden of jouw uitvaart. Waarschijnlijk heb je een goede uitvaartverzekering afgesloten zodat de kosten van jouw uitvaart goed zijn geregeld, maar wat gebeurt er met uw nalatenschap? Wij kunnen je daarbij helpen.

Wat staat er in een testament?

Een testament opstellen gebeurt bij een notaris. Het is waarschijnlijk lastig om over de inhoud van jouw testament na te denken. Voor veel mensen is het nog ver weg, maar wist je dat wanneer je geen testament laat opstellen de wet bepaalt wie de erfgenamen zijn? Deze bepaalt dan ook wie er verantwoordelijk is of zijn voor jouw uitvaart. Je begrijpt dat het verstandiger is om dit zelf te regisseren. Wanneer je een goed testament laat opstellen bepaal je dit allemaal helemaal zelf.

Heb je kinderen en woon je samen? Misschien heb je een hypotheek afgesloten om jouw gezin een thuis te geven? Wat gebeurt er dan wanneer je overlijdt? Want overlijden is helaas niet iets dat alleen gebeurt wanneer je oud bent. Dit soort zaken worden ook vastgelegd in een testament. Ook zaken als een eventuele bedrijfsovername worden in een testament vastgelegd.

Wilt je een testament opstellen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan willen wij je hier graag bij helpen. Samen met jou bepalen we wat jouw persoonlijke situatie is en welke dingen voor jou belangrijk zijn, zodat je nu de zaken vooraf al vastlegt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat ons je informeren over zaken als jouw testament, erfrecht en jouw nalatenschap.

Gerelateerd nieuws

Contact