GHW verzekert jouw gezin voor ongevallen - GHW verzekeringen
Gezinsongevallenverzekering

GHW verzekert jouw gezin bij ongevallen.

Zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Dit soort ongelukjes kunnen een grote impact hebben wanneer het een voltallig gezin aangaat. Sluit daarom een gezinsongevallen verzekering af.

Heb je een vraag?

Met een gezinsongevallen verzekering ben jij en jouw gezin verzekerd bij onverwachte gebeurtenissen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Wil je een afspraak?

Wil je ook persoonlijk advies over jouw financiële zaken? Maak dan een afspraak met GHW.

Verzeker jouw gezin tegen torenhoge kosten

Een ongeval is erg vervelend. Als je na een ongeval wordt geconfronteerd met torenhoge kosten, voor bijvoorbeeld een ingrijpende aanpassing van jouw woning, is dat nog vervelender. Dit geldt natuurlijk voor jou, maar ook voor ieder ander lid van jouw gezin. Met behulp van een gezinsongevallen verzekering is jouw gezin verzekerd bij ongevallen waarbij jij of iemand van jouw gezin overlijdt of blijvend invalide raakt.

Wat is een gezinsongevallen verzekering?

Een gezinsongevallen verzekering is dus ook een soort levensverzekering. Hij draait immers om jouw leven of dat van jouq gezinsleden. De impact van een ongeluk betreft in een gezin namelijk niet alleen één persoon. Het heeft invloed op het hele gezin. De risico’s van een ongeluk worden ook evenredig groter wanneer u een groot gezin heeft. Heb je dus één of meerdere kinderen, dan is een gezinsongevallen verzekering zeker geen overbodige luxe. Hiermee ontvang jij of jouw gezin een vast bedrag wanneer er iets gebeurt waardoor jij of een van jouw gezinsleden overlijdt of blijvend invalide raakt.

Wil je meer informatie over een gezinsongevallen verzekering?

Wil je weten wat een gezinsongevallen verzekering voor jouw gezin kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact