Nieuws

Voorzorgsmaatregelen tegen coronavirus

Gezien de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus hebben we besloten om aanvullende maatregelen te treffen voor onze organisatie.

Maatregelen

Om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen kiezen wij er onder andere voor om vanaf maandag 16 maart 2020 de gehele organisatie in tweeën te splitsen. Dit betekent dat de helft van alle teams en afdelingen thuiswerken en de andere helft werkt op kantoor. Deze verdeling wisselt wekelijks totdat wij denken dat dit niet meer nodig is. Daarnaast volgen wij ook de andere adviezen van het RIVM.

Dienstverlening

Er is een mogelijkheid dat deze maatregel onze dienstverlening de aankomende periode enigszins beïnvloedt. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Je kunt ons daar bij helpen. Dit doe je door zoveel mogelijk (aan)vragen en wijzigingen online via https://ghw.nl/contact of per mail door te geven aan je vaste contactpersoon of anders via ghw@ghw.nl. Zo kunnen wij de telefonische bereikbaarheid en de dienstverlening die je van ons gewend bent het beste waarborgen.

Kantoorbezoek en evenementen

Wij hebben daarnaast besloten om de aankomende periode in principe geen kantoorbezoeken meer te doen tenzij dit urgent is. Wij volgen hierbij vanzelfsprekend wel het advies van het RIVM.

 

Wij houden uiteraard de ontwikkelingen in de gaten en zullen je wanneer nodig hier uitgebreid over informeren.

Contact