Nieuws

Polis Praatje, Revisie en reparatie met Inexeon

In de vijfde aflevering van onze podcast vertelt Peter van der Kraan, eigenaar van Inexeon, over het duurzaam omgaan met klimaatsystemen door middel van revisie. Daarnaast licht Martijn Ram (GHW) toe waar je nog meer aan kan denken als het gaat om het verduurzamen van je huis. Benieuwd naar duurzame oplossingen? Je hoort het in de nieuwste aflevering van Polis Praatje. 

Inexeon is gespecialiseerd in het reviseren van onder andere (service)onderdelen voor klimaatsystemen, waaronder elektronica en mechanica voor (centrale) verwarmingstoestellen, luchtbehandelingssystemen en warmtepompen.

 

 

Over Polis Praatje
Vind je verzekeringen ingewikkeld en wil je extra informatie en uitleg? Luister dan naar Polis Praatje, dé podcast van GHW. Elke aflevering nemen wij jou mee in de wereld van verzekeringen en wat daarbij komt kijken. Naast verzekeringsonderwerpen gaan we in gesprek over duurzaamheid en oplossingen. De afleveringen zijn terug te vinden op www.polispraatje.nl. Verder is de podcast te beluisteren op de bekende streaming-platforms, zoals Spotify, Google Podcast, YouTube en Anchor.fm.

Button_website

Contact