Nieuws

Op vakantie, wie past er op het huis?

Vakantie! Lekker even weg en heerlijk ontspannen of toch liever een actieve vakantie? Voor het geval er onverhoopt iets gebeurt heb je natuurlijk een goede reis- en annuleringsverzekering afgesloten. Thuis en op het werk ook alles goed overgedragen? 

Een waarnemer op reisverzekering meeverzekeren

Ondernemers laten hun bedrijf, wanneer zij op vakantie zijn, achter bij een collega of een zaakwaarnemer. Maar een waarnemer kan in dit geval ook iemand zijn die bijvoorbeeld op jouw huis past. Wat als deze waarnemer plotseling niet meer in staat is uw zaken waar te nemen? Einde vakantie? De kosten die je maakt door een vroegtijdige terugkeer worden helaas niet standaard vergoed door een reisverzekering. Het meeverzekeren van een waarnemer is hierbij de oplossing. Voor een paar euro extra heb je ook hier geen zorgen meer over.

GHW verzacht de pijn

Heb je een waarnemer wanneer je op vakantie gaat? Verzeker deze dan mee! Mocht de waarnemer uitvallen, krijg je de kosten die je maakt voor een vervroegde terugreis of annulering in ieder geval vergoed. Dit verzacht toch enigszins de pijn. 

 

Ik wil een (zaak)waarnemer meeverzekeren 

Contact