Nieuws

Je staat niet in de kou met Pechhulp

De blaadjes vallen weer van de bomen, het wordt sneller donker en je treft je autoruit steeds vaker bevroren aan in de ochtend. Of je nou van het seizoen houdt of niet, in de herfst en de winter sta je niet graag met pech langs de weg. En dat terwijl de lage herfstzon, natte bladeren op de weg en beslagen autoramen het rijden nu zeker niet makkelijker maken. Het is dus erg belangrijk dat je goed verzekerd op weg gaat!

 

Blijf niet in de kou staan

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kan je gelukkig goed op weg helpen. Het is de ideale verzekering voor iedere auto- en motorbezitter. De pechhulp is kenteken gebonden, wat betekent dat je ook hulp krijgt wanneer iemand anders een keer in of op jouw voertuig rijdt. Daarnaast biedt Allianz Global Assistance duidelijke keuzemogelijkheden om de verzekering helemaal naar jouw wensen af te sluiten. Met 4 dekkingsgebieden en 2 aanvullende modules kunnen jij en alle anderen die in jouw voertuig rijden, met een gerust hart op weg.

Sluit nu een Pechhulp Verzekering af en zorg dat je niet in de kou blijft staan!  

 

Waarom deze Pechhulp Verzekering?

  • Kenteken gebonden. Zo is elke bestuurder verzekerd van pechhulp.
  • Af te sluiten voor auto of motor.
  • Inclusief vervangend vervoer.
  • Bij pech in het buitenland ontvang je vervangend vervoer tot wel 30 dagen, als de reparatie niet mogelijk is binnen 48 uur.
  • Pechhulp van Allianz heeft een eigen alarmcentrale in Amsterdam, die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Daarvoor ontvang je een overzichtelijk pasje met contactinformatie.

Sluit nu een Pechhulp Verzekering af

Contact